75 van Nijnsel

Jens Peeters (10) verovert Penaltybokaal

Gisteren, 21 juni 22:30  Afgelopen vrijdagavond werd bij vv Nijnsel de traditionele Piet van de Sande Penaltybokaal gespeeld. Alle jeugdleden van jong tot minder jong waren van de partij. Rond zes uur gingen de voorrondes van start op verschillende plaatsen op het hoofdveld. Dat was dus de eerste schifting. Daarna gingen de beste schutters opnieuw met elkaar in de slag om uiteindelijk de Superfinale te bereiken, voorwaar geen sinecure. meer »

Keeper FC Eindhoven te gast in Nijnsel

18 juni 8:15  Aanstaande vrijdagavond vindt bij vv Nijnsel de traditionele afsluiting van het jeugdseizoen plaats met de strijd om de Piet van de Sande Wisselbokaal. Een prachtig evenement waar veel jeugdleden een heel seizoen naar uitkijken. Iedereen wil tenslotte die begeerde beker een jaar in zijn of haar prijzenkast hebben staan.meer »

Jeugd vv Nijnsel bekommert zich om leeftijdgenoten

16 juni 14:30  Gezondheid is voor jonge (voetbal)gasten vaak vanzelfsprekend. En dat is maar goed ook, lekker onbezorgd genieten van je jeugdjaren. Ooit een blauwe scheen of teen, maar meestal blijft het daar bij. meer »

Doe mee aan de ’75 jaar vv Nijnsel-EK Toto’!

8 juni 19:15  De Oranjekoorts loopt nu snel op. Het is aftellen tot komend weekend en dan gaat de bal eindelijk rollen bij onze oosterburen. meer »

We Knallen het Jubileumjaar uit!

8 juni 19:00  1 augustus lijkt als (eer)gisteren. De onthulling van de maquette aan de muur van landwinkel Puur Brabant aan de Lieshoutseweg waarachter ‘ooit’, zeg maar in 1948, de ‘voetbalcarrière’ van vv Nijnsel begon. Onze drie 75-jarige jubilarissen Jan Verberk, Jan van de Koevering en Harry Kremers stonden daar natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling. Het werd een mooie, sfeervolle opening van ons jubileumseizoen en nu, richting half juni, zijn we bijna vijfenzeventig evenementen verder. Ongelooflijk eigenlijk en uniek in de ‘jubileumwereld’.Maar het zo geslaagde jubileumseizoen mag natuurlijk niet als een nachtkaars uitgaan, maar dat laten we ook niet gebeuren!meer »

Het Zalige Zomerbier ligt in de schappen!

8 juni 15:00  En dan mag het nu ook wel een beetje zomer worden toch? De Zwoele Zomer ligt nog niet echt in het verschiet maar we mogen niet vergeten dat de zomer pas op 21 jun i begint. Dus nog graag een beetje geduld.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!