75 van Nijnsel

Ondanks minder weer toch in de weer

18 februari 20:45  vv Nijnsel had afgelopen zondag opnieuw een mooi event op de uitgebreide jubileumkalender; een wandelspektakel met meerdere afstanden, 5, 10 en 15 kilometer. De eerste, kortere afstand was meer bestemd voor gezinnen met jonge kinderen. Er zaten namelijk verschillende leuke dingen in de route zoals een heuse huifkarrentocht. Maar de organisatie had ook bij de andere afstanden de nodige verrassingen in petto. meer »

Het Andere Oranje te gast bij vv Nijnsel

16 februari 15:45  vv Nijnsel bestaat 75 jaar en dat gaat al langere tijd niet onopgemerkt voorbij. Er wordt alles uit de kast gehaald om de leden, de supporters, de sponsoren, de dorpelingen en zelfs de buurtdorpen het hele seizoen lang te verrassen met maar liefst vijfenzeventig activiteiten in een ongekende variatie. Een breed scala aan evenementen passeerde reeds de revue en de komende maanden gaan de ‘feestelijkheden’ nog volle bak door, zo tot begin juli.meer »

Jeugd vv Nijnsel feest ook zonder kampioenschap

13 februari 16:30  Dat kan natuurlijk ook. De Nijnselse jeugd is namelijk niet voor één gat te vangen. Regelmatig op de platte kar en nu weer bijna. Bij de traditionele en druk bezochte kinderoptocht werd namelijk een tweede prijs binnengesleept bij de grote loopgroepen, er werd dus zeer succesvol geglitterd en geschitterd. Met prachtig zilverwerk als ultieme en terechte beloning, wir is wè anders.meer »

De kegels staan weer overeind!

10 februari 11:00  Het NK-Kegelen van zaterdag 20 januari jongstleden vond helaas geen doorgang vanwege een vermaledijde dubbelboeking. De organisatie ging echter niet bij de pakken neerzitten en ging met vernieuwde energie naarstig op zoek naar een nieuwe datum in de hoop dat de kegelaars hun goede vorm nog even konden vasthouden. meer »

Doe mee aan de Nijnselse Dorpsquiz!

2 februari 13:30  Onze bekende, lokale en inmiddels zeer erkende, gerenommeerde en originele quizvragenbedenker Bas Verbakel is bereid gevonden om een boeiende en meer dan uitdagende Nènzelse Dorpsquiz in elkaar te schuiven. En dat wordt van oudsher smullen. Bas trekt altijd alles uit de kast om de meest ludieke hersenkrakers te bedenken. En met succes zoals wij hem inmiddels kennen.meer »

De paden op, de lanen in

29 januari 18:30  vv Nijnsel organiseert op zondag 18 februari een wandelochtend, een WinterWandelTocht, dit in het kader van het 75-jarig bestaan. En dit wandelspektakel luistert naar de naam ‘Nijnsel Lûpt Wèrrum’. Ook als het koud is. De organisatie dacht eerst nog aan 75 kilometer, maar dan zit je diep in België of met een westenwind in de rug in Sauerland. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!