75 van Nijnsel - Voetbalvereniging Nijnsel | Welkom!

75 van Nijnsel

75 van Nijnsel

Goed nieuws; extra kaarten Rob Scheepers!

Gisteren, 28 september 17:00  Een van de activiteiten van het 75-jarig bestaan van onze vereniging was het tijdig vastleggen van Rob Scheepers (met de Comedy Parade), de bekende veelzijdige entertainer uit Sterksel. En dat viel duidelijk in de smaak want beide voorstellingen op zondag 08 oktober waren rap uitverkocht. Sneu voor de liefhebbers die net te laat waren. Maar er is nu goed nieuws! Zalencentrum De Beckart heeft nog wat extra capaciteit weten te regelen zodat er bij de middagvoorstelling van 17.00 uur nu nog extra kaarten beschikbaar zijn! De ticketshop staat dus weer open, ‘zolang de voorraad strekt’. Wees er dus snel bij (neem nog iemand mee) en verras jezelf met een ongetwijfeld spraakmakende show. Wè Anders?!


Scoor een heerlijke lokaalgebrouwen jubileumbok!

25 september 9:45  Wè Anders? We zetten dit seizoen breed in voor ons jubileum met allerlei activiteiten om zelf aan mee te doen, om naar (uit) te kijken, naar te luisteren, enzovoorts. Een niet onbelangrijk programmaonderdeel is ook het introduceren van een lekker lokaal gebrouwen biertje. meer »


‘Feel good lunch’ zeer goed ontvangen

3 september 20:30  Opnieuw een mooi gebaar van vv Nijnsel om vanwege de aftrap van het 75-jarig jubileum een lunch aan te bieden aan ‘tout Nijnsel’. En daar werd gretig gebruik van gemaakt! Honderden inwoners van Nijnsel schoven afgelopen zondagmiddag aan aan de mooi versierde en smaakvol opgemaakte tafels. En met de kostelijke ingrediënten van Puur Brabant op tafel weet je zeker dat het een feestelijke lunch wordt.meer »


Mental Theo tart raamsponningen

3 september 10:00  ‘Scherven brengen geluk,’ moet de 58--jarige in Den Bosch geboren fameuze dj gedacht hebben. De ramen in de omgeving van het muziekspektakel hadden het zwaar te verduren afgelopen zaterdagavond. We moesten even op hem wachten maar toen hij er was kwam er ook echt iets los. meer »


Touzani verovert kinderharten

2 september 17:30  Ze waren met velen en uit alle windstreken, de fans van baltovenaar Soufiane Touzani en pionier van het freestyle voetbal. Een jongen met een verhaal. Begonnen op straat, daar streetwise geworden. Hij wist wat hij wilde en dat het niet vanzelf ging. Je moet je eigen talent(en) ontdekken, iedereen heeft ze. meer »


Een puik drieluik (en kijk ook eens naar die prachtige foto's....!)

2 september 10:30  Op de eerste ietwat druilerige vrijdag in september waren in Nijnsel al vroeg de poppen aan het dansen. En dat was allemaal te danken aan Luuks Poppentheater dat zijn tenten had opgeslagen op sportpark Den Eimert. Hij had een dankbaar publiek van meer dan honderd basisschoolleerlingen van de ‘Sterjasmijn’ en nog wat nog jonger spul dat nog niet aan het leerplichtregime onderhevig is. Verder leerkrachten, moeders, vaders en grootouders. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!