Nieuws - Voetbalvereniging Nijnsel | Welkom!

Nieuws

Nieuws

Sponsor TVE Reclame in andere rol

Gisteren, 28 september 17:15  TVE Reclameproducties was maar liefst tien jaar hoofdsponsor van vv Nijnsel! Een rol waarvoor bestuur en leden altijd veel respect en dankbaarheid voor hebben getoond. Na deze gedenkwaardige periode heeft na overleg met alle betrokkenen Van Happen Containers het stokje van TVE Reclame inmiddels overgenomen. meer »


Goed nieuws; extra kaarten Rob Scheepers!

Gisteren, 28 september 17:00  Een van de activiteiten van het 75-jarig bestaan van onze vereniging was het tijdig vastleggen van Rob Scheepers (met de Comedy Parade), de bekende veelzijdige entertainer uit Sterksel. En dat viel duidelijk in de smaak want beide voorstellingen op zondag 08 oktober waren rap uitverkocht. Sneu voor de liefhebbers die net te laat waren. Maar er is nu goed nieuws! Zalencentrum De Beckart heeft nog wat extra capaciteit weten te regelen zodat er bij de middagvoorstelling van 17.00 uur nu nog extra kaarten beschikbaar zijn! De ticketshop staat dus weer open, ‘zolang de voorraad strekt’. Wees er dus snel bij (neem nog iemand mee) en verras jezelf met een ongetwijfeld spraakmakende show. Wè Anders?!


Scoor een heerlijke lokaalgebrouwen jubileumbok!

25 september 9:45  Wè Anders? We zetten dit seizoen breed in voor ons jubileum met allerlei activiteiten om zelf aan mee te doen, om naar (uit) te kijken, naar te luisteren, enzovoorts. Een niet onbelangrijk programmaonderdeel is ook het introduceren van een lekker lokaal gebrouwen biertje. meer »


Nijnsel doet zichzelf tekort

24 september 20:00  Ofschoon de Eerste Zondag van de Advent nog ver weg is, ging Nijnsel Heren 1 toch vol goede moed en met een positieve vibe richting het Geldropse Braakhuizen, de eerste tegenstander van een nagelnieuwe competitie in de derde klasse. Er waren ter plaatse wat ‘Oktoberfest’ activiteiten maar die stonden op een laag pitje. Geen Lederhosen, geen grote pullen bier en iedereen sprak (redelijk) Nederlands.meer »


Nijnsel lijkt klaar voor competitiestart

18 september 12:00  Afgelopen zondag werd door de meeste teams de derde en laatste bekerwedstrijd gespeeld. Voor Nijnsel was dat een thuiswedstrijd tegen Vorstenbossche Boys. Beide teams waren reeds uitgeschakeld voor het poulewinnaarschap. Het ging dus om de eer en nog een keer oefenen voordat komend weekend de competitie losbarst.meer »


‘Feel good lunch’ zeer goed ontvangen

3 september 20:30  Opnieuw een mooi gebaar van vv Nijnsel om vanwege de aftrap van het 75-jarig jubileum een lunch aan te bieden aan ‘tout Nijnsel’. En daar werd gretig gebruik van gemaakt! Honderden inwoners van Nijnsel schoven afgelopen zondagmiddag aan aan de mooi versierde en smaakvol opgemaakte tafels. En met de kostelijke ingrediënten van Puur Brabant op tafel weet je zeker dat het een feestelijke lunch wordt.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!