Nieuws

Nieuws

BEKERPROGRAMMA A-CATEGORIE BEKEND!

Vandaag, 30 juli 10:00  Vandaag is het bekerprogramma bekend geworden voor Nijnsel Heren 1, 2 en 3. Heren 1 treft Irene uit Gemonde, DVG Liempde en Boskant. Heren 2 gaat de strijd aan met Rhode 2, Schijndel 2 en Boskant 2. Nijnsel Heren 3 tenslotte ontmoet UDI’3, Heeswijk 2 en Volharding 2 (Vierlingsbeek). Mooie en waardige tegenstanders! Programma wordt later bekendgemaakt. De bekercompetitie start in het weekeinde van 4 en 5 september.In memoriam Mari Rijkers (80).

24 juli 23:45  Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat onze trouwe sportvriend Mari Rijkers is overleden. Hij was maar liefst 57 jaar lid van onze vereniging. meer »


Eindstand EK poule bekend!

12 juli 17:30  Gisteren won Italië na een spannende wedstrijd met strafschoppen van Engeland. Had jij het goed voorspeld? Check hier de eindstand van de EK poule.meer »


Jeugd sluit spetterend af!

5 juli 10:00  Voetbal is leuk maar ook met andere zaken kan de jeugd zich best vermaken. Afgelopen zaterdag had de jeugdcommissie een leuk evenement in elkaar gedraaid om het enigszins getroebleerde seizoen met een goed gevoel af te sluiten. meer »


Van de bestuurstafel.

1 juli 12:45  Afgelopen woensdag was de voorlopig laatste bestuursvergadering voor het zomerreces. Dit laatste zal echter wat het bestuur betreft niet zo lang duren want op 04 augustus zit het bestuur alweer opnieuw bij elkaar. Er was een uitgebreide agenda. Er werd op tijd begonnen maar dat hield geenszins in dat er ook op tijd kon worden gestopt. Onderstaand vind je een samenvatting van de meest relevante zaken. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!