Nieuws

Nieuws

Tweede tussenstand trappen, rollen & hollen

6 mei 16:30  De stand van trappen, rollen & hollen tot en met woensdag 5 mei.meer »


GEEN Regiocup seniorenvoetbal!

6 mei 11:30  Vandaag is bekend geworden dat de al lang in de steigers staande strijd om de Regiocup bij senioren definitief is afgeblazen. Reden mag duidelijk zijn: te weinig tijd beschikbaar tot de vakanties. meer »


Tussenstand trappen, rollen & hollen

3 mei 13:45  De stand van trappen, rollen & hollen tot en met zondag 2 mei.meer »


Heb jij iets met (speciale) talenten?

30 april 11:00  Dan ben jij de man/vrouw die wij zoeken! Zoals je al eerder hebt kunnen lezen willen wij ‘kinderen met een rugzakje’, beter bekend als Special Talents, de kans geven om op woensdagmiddag op ons mooie hoofdveld lekker met elkaar aan de gang te gaan waarbij de bal centraal staat. Dat gebeurt al op meerdere plaatsen in de regio en daar hebben ze ontzettend veel plezier inmeer »


Van de bestuurstafel.

22 april 11:45  Het voltallige bestuur kwam op woensdag 21 april bijeen, waarbij voor de laatste keer de avondklok tikte. Namens de jeugdcommissie nam Adrie Koster het eerste halfuur digitaal deel vanwege lichte verkoudheidsverschijnselen. Hij meldde onder meer dat de nieuw op te richten jeugdraad gestalte krijgt. Mieke Peters gaat deze kar trekken en inmiddels is een aantal namen op papier gezet van potentiële deelnemers. Deze zijn of worden op korte termijn benaderd. De raad kan zich bijvoorbeeld buigen over activiteiten die de jeugdafdeling graag georganiseerd wil zien buiten het voetbal. Ook zal ledenwerving een permanent agendapunt zijn. Dennis van Zutphen heeft aangegeven met zijn activiteiten te willen/moeten stoppen. Hij gaat een carrièrestap maken waar ook nog de nodige studie-uren mee gemoeid zijn. Een forse aderlating voor de jeugdafdeling! meer »


vv Nijnsel lanceert Zaterdagteam.

15 april 12:45  Al denken velen er mogelijk anders over maar senioren-competitievoetbal op de zaterdag is niet bepaald nieuw, integendeel. In de jaren zestig van de vorige eeuw bestond deze competitie al. De onderliggende reden is echter totaal verschillend. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!