Nieuws

Nieuws

Nijnsel vervolgt succesvolle reeks.

27 november 19:45  Op de Feestdag van de Heilige Oda bond Nijnsel Heren 1 thuis de strijd aan met Nieuw Woensel uit Noord-Eindhoven. De vereniging werd opgericht in 1968, dus heel erg nieuw zijn ze nu ook weer niet. Zij blazen dit seizoen een aardig partijtje mee, nemen een riante positie in in het linkerrijtje. Dat doet natuurlijk ook Nijnsel, dus er waren genoeg voortekenen om een spannende, gelijkopgaande match tegemoet te zien.meer »


Nijnsel/TVE Reclame door met trainer

25 november 9:30  Afgelopen donderdag zijn er paar handtekeningen gezet onder een nieuw contract voor het seizoen 2023-2024. Dat wordt dan het tweede seizoen van de succesvolle Bossche hardliner. Frank Kusters valt goed in het Nijnselse pulletje en ook hijzelf heeft een goed gevoel bij de club. Voor alle partijen is het prettig dat er snel duidelijkheid is ontstaan. meer »


Nijnsel verrast met zevenklapper!

20 november 21:30  Op het Feest van Christus Koning reisde Nijnsel Heren 1 af naar het pittoreske Wijbosch dat omhuld was door pure herfstsferen; druilerig, fris, bladeren die met ontzetting hun boom moesten verlaten. WEC was geen onbekende tegenstander. En humor! De trainer van dienst beklaagde zich vorige week over de leeftijd van de scheidsrechter terwijl WEC 2 – Nijnsel 2 vandaag onder leiding stond van erelid en good old Ad Spierings die binnen afzienbare tijd een 8 voor zijn leeftijd hoopt aan te treffen. meer »


Cholesterol, aperol maar vooral LOL

19 november 10:15  Dat waren zo’n beetje de ingrediënten van de derde helft afgelopen vrijdagavond ter afsluiting van het toernooi dat onze Vrouwen 30 + op ons eigen sportpark van de straat hield. Samen met leeftijdgenoten van WEC, Heeswijk, Boskant en Irene werd er gestreden om de vijf ereplaatsen. Voordat er weer discussie ontstaat; bij het bouwen van stadion Den Eimert zijn voor zover we weten geen slachtoffers gevallen (wel een gekneusde vinger en een ingescheurde nagel) en bij niemand is het paspoort ingenomen. meer »


WK poule

15 november 21:15  ⚽️ 𝗪𝗞 𝗣𝗢𝗨𝗟𝗘 ⚽️ Over minder dan 1 week start het WK! Doe je mee met onze WK poule? Wat moet je doen? 1️⃣ Stuur een appje naar Stef Witlox 06 13623499 2️⃣ Betaal het tikkie van €10 3️⃣ Voorspel alle uitslagen via de link die je ontvangt. Wat valt er te winnen? 🥇60% van de inleg 🥈30% van de inleg 🥉10% van de inleg Succes🍀


Nijnsel plichtmatig naar zege

13 november 21:00  Op de Feestdag van Sint Martinus van Tours (316-397) en de dag waarop Feyenoord de landstitel nagenoeg veiligstelde trapte Nijnsel Heren 1 om iets na half drie af tegen Woenselse Boys uit Eindhoven. Deze Boys doen het tot op dit moment een stuk minder dan de Boys uit Nijnsel. En dat was ook wel te zien want de thuisploeg gaf vanaf het begin meteen gas en dat resulteerde al snel in de nodige hoekschoppen en vrijetrappen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!