Nieuws

Nieuws

Onder 8 onbedreigd naar de titel!

17 oktober 23:15  Vandaag, zaterdag, was het de dag voor de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie. Als de jongens deze wedstrijd zouden winnen waren ze ongeslagen kampioen. En dus eigenlijk een ‘klein beetje kampioen’. meer »


Nijnsel sings the autumn blues.

17 oktober 22:15  Nijnsel Heren 1 ging deze zondag op bezoek bij Dommelen, kerkdorp in het hart van de Kempen. Afgelopen zondag stonden de gastheren op één punt en de gasten op nul. Dus je zou zeggen, aan elkaar gewaagd. Niets was minder waar, helaas.meer »


Vrouwen 4 steelt show en harten!

16 oktober 10:30  Onze Vrouwen 4, allen in een leeftijd waarop ze op hun mooist zijn, trekt deze maanden het land rond om toernooitjes te spelen met leeftijd- en geslachtsgenoten van WEC, Sparta’25, Milheezer Boys (…..?) en Brandevoort. Tijdens deze tournee deden ze gisteren hun eigen sportpark aan, de heilige grond van het pittoreske Den Eimert. meer »


vv Nijnsel verduurzaamt met hulp Rabobank.

13 oktober 21:00  Een van de meest gebezigde begrippen van de afgelopen decennia, duurzaamheid. Het kaarsje dat onze aarde brandende houdt raakt langzaam maar zeker op. Het krijgt teveel zuurstof van ons verspillende mens. Vandaar dat we er inmiddels allemaal van overtuigd zijn dat het anders moet maar zoals zo vaak, ook hier hebben we liever dat de ander begint.meer »


Jonge succesvolle ondernemers kleden Nijnsel Heren 3.

13 oktober 20:00  De economie lag even op zijn gat maar schijnt nu weer enorm aan te trekken. Geert van den Berk en Thomas Habraken trokken zich echter ook het lot van Nijnsel Heren 3 aan. Met de conditie van de heren is het nog steeds goed gesteld, evenals met hun voetbalcapaciteiten maar met de kleding was het minder. Daarom sloegen beide ondernemers de handen in elkaar en timmerden samen met de sponsorcommissie een sponsorplan op maat in elkaar. Niet vreemd als je beiden professioneel timmeren tot je beroep hebt gemaakt en daar succesvol in bent.meer »


Onder 8 pas laat op winst.

13 oktober 9:45  Afgelopen zaterdag trapte de JO8 om 9.45 uur af tegen de leeftijdgenoten Best Vooruit. Een tegenstander van formaat, zo bleek al snel uit de eerste paar minuten van de wedstrijd. Nijnsel moest er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!