Nieuws

Nieuws

Gastheer MooiRooi Schaal vv Boskant

1 augustus 21:00  Hierbij het programma van de MooiRooi Schaal editie 2022meer »


VV Nijnsel en VV Boskant na jaren weer tegen elkaar

8 juli 10:00  Er staat voor komend seizoen weer een interessante derby op het programma. VV Nijnsel en VV Boskant zijn bij elkaar ingedeeld in de vierde klasse. meer »


Begeerde Wilton trofee prooi voor de Epkes.

1 juli 8:45  De regen kwam afgelopen donderdagavond mooi recht naar beneden. Na drie zwoele donderdagavonden hadden de weergoden een ander scenario in petto. Later op de avond kwam de klimaatverandering tot staan en werd het prima finaleweer. Een pilsje kwam voor slechts één euro uit de kraan en, hoe verrassend, de gasten werden er een stuk dorstiger van.meer »


Eindstand Wilton toernooi en speelschema donderdag 30 juni

27 juni 13:15  De eindstand van het Wilton Midzomertoernooi is bekend. Hiermee is ook het laatste speelschema van donderdag 30 juni definitief gemaakt. Bekijk hier wanneer jouw team moet spelen!meer »


Nijnsel Bedrijventoernooi prooi voor Tobbelaars!

26 juni 20:30  Om 10.00 uur begonnen afgelopen zondag maar liefst 24 teams aan het 16e Jan Vervoort Bedrijventoernooi voor sponsoren, verdeeld over vier poules met zes teams. De weersomstandigheden waren ideaal en de belangstelling was groot. De meeste teams weten dat ze mee doen voor de lol maar een aantal teams weet dat ze strijden om de bovenste plaatsen, de Olympische gedachte is er wel maar heeft geen prioriteit. meer »


Volg het Bedrijventoernooi volledig digitaal!

25 juni 19:45  Het 16e Jan Vervoort toernooi dat morgen van start gaat heeft weliswaar drie jaar stil gelegen maar de ontwikkelingen niet! U kunt namelijk alle ontwikkelingen digitaal volgen via www.tournify.nl/live/vvn. Dit als extra service voor alle belangstellenden en supporters. Er nemen maar liefst 24 teams deel waaronder vele kanshebbers voor een hoge klassering. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!