Hoofdsponsor - Voetbalvereniging Nijnsel | Welkom!

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

TVE RECLAMEPRODUCTIES, SINDS JAAR EN DAG SPONSOR EN SUPPORTER VAN VV NIJNSEL!

TVE Reclameproducties is sinds jaar en dag betrokken als sponsor van VV Nijnsel en heeft sinds 2013 haar naam verbonden aan VV Nijnsel als hoofdsponsor met een naamswijziging voor de club naar VV Nijnsel/TVE Reclame. 

TVE Reclameproducties heeft als doel een (visueel) totaalpakket aan relaties te bieden en daarmee hen te ontzorgen. Het streven is dat wij onze relaties het one-stop-shopping concept kunnen aanbieden op het gebied van Visuele Communicatie, het zogenoemde alles onder 1 dak. Met een innovatieve no-nonsense cultuur, een zeer modern machinepark en een vooruitstrevend maatschappelijk beleid streeft TVE ernaar om haar internationale markt goed te bedienen.

Naast de dagelijkse gang van zaken draagt TVE Reclameproducties bij aan diverse maatschappelijke projecten, het ondersteunen van goede doelen en (sportieve) activiteiten. De keuze om hoofdsponsor van VV Nijnsel/TVE Reclame te worden was dan ook een beslissing die onder andere gebaseerd is op het jarenlange contact met de club als sponsor en TVE, het van oorsprong Nijnselse bedrijf met zowel medewerkers als actieve leden bij VV Nijnsel en bovenal het ondersteunen en samenwerken met een van oudsher mooie en hechte vereniging.

Van oorsprong kent menigeen TVE Reclameproducties onder de noemer TVE Sport, echter ontwerpt, produceert en levert TVE veel meer producten en diensten naast de welbekende (bedrukte) sportartikelen en gepersonaliseerde (bedrijfs)kleding.
Naast voorgenoemde produceert en levert TVE alles op het gebied van visuele communicatie in eigen huis, van ontwerp tot montage, aan bijvoorbeeld retail, instellingen en de entertainmentindustrie. Te denken valt onder andere aan: vlaggen, textielprints, prints op plaat, productpresentaties,  interieur- en standbouw, gevelidentificatie en autobelettering. Een aantal van deze items zijn ook op het sportpark te zien.

Wij, als TVE Reclameproducties, wensen VV Nijnsel veel succes en dragen de vereniging een warm hart toe.

Bezoek ook eens onze website www.tve.nl

TVE Reclameproducties B.V.
Marie Curiestraat 10
5491 DD Sint-Oedenrode

0413-476420
info@tve.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!