Column

Samenvatting Brentford - Manchester United (4-0)

Gisteren om 23:00  Een slechtere start bij Manchester United had Erik ten Hag zich waarschijnlijk niet voor kunnen stellen. Nadat zijn ploeg in eigen stadion al verloor van Brighton bij de competitiestart, volgde nu de vernedering in Londen. Op bezoek bij Brentford stonden The Red Devils bij rust al met 4-0 achter en daar zou het bij blijven.  meer »

Deze talenten van Ajax zullen zich ergens anders moeten bewijzen

Gisteren om 11:53  Het nieuwe seizoen is weer begonnen en langzaam wordt duidelijk welke spelers op het tweede plan gaan geraken bij hun clubs. Bij Ajax zullen vijf talenten wéér op hun kans moeten wachten, terwijl ze de Keuken Kampioen Divisie al ontgroeid zijn. Anass Salah-Eddine koos daarom al voor een verhuurperiode. Welke spelers volgen?  meer »

Deze mooie wedstrijden bezorgen je een heerlijk weekend

Gisteren om 7:00  Het is weer weekend en dus kunnen de voetballiefhebbers zich weer gaan verheugen op flink wat mooie wedstrijden in de buitenlandse topcompetities. Het is een weekend waarbij prachtige wedstrijden op het programma staan en de Serie A en La Liga eindelijk ook gaan beginnen. meer »

De PANNA! Competitiespecial is er weer: alles over de Eredivisie en Vrouwen Eredivisie en meer!

12 augustus 2022 10:00  De Eredivisie is een feest. En iedereen is uitgenodigd! Bij PANNA! genieten we weer van iedere minuut dat we de bal over de Nederlandse velden zien rollen. Bij de achttien Eredivisie-clubs heeft deze zomer weer een spannende stoelendans plaatsgevonden. Welke speler is bij welke club gaan zitten? Dat lees je in deze competitiespecial van PANNA!. Daarin vertellen we alles dat je moet weten over de beste achttien clubs in ons land. En natuurlijk ook alles over de elf ploegen die gaan strijden om de titel in de Vrouwen Eredivisie! Maar ook de duurste voetballers in kaart, een interview met Cody Gakpo, de ontleed, acht superposters en we zoomen in op Manchester United! Bestel de PANNA! Competitiespecial nog voordat je op vakantie gaat via deze link! meer »

Samenvatting AZ - Dundee United

12 augustus 2022 9:41  Gisteravond speelde AZ de thuiswedstrijd tegen Dundee United in de voorronde van de Europa Conference League. De Kaaskoppen begonnen aan de wedstrijd met een 0-1 achterstand. Om door te gaan naar de play-offs, moesten ze dus minimaal twee keer scoren. Of dat is gelukt, zie je in de samenvatting van AZ - Dundee United hieronder.  meer »

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update 6)